Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Støtt din lokale forhandler – Yamaha Vinterbro i Oslo

Yamaha Vinterbro AS er en av Norges største Yamaha-forhandlere og ligger i MC-klyngen i Alnabru-området i Oslo. Butikken holdt tidligere til ved Vinterbro kjøp

Publisert:

Yamaha Vinterbro AS er en av Norges største Yamaha-forhandlere og ligger i MC-klyngen i Alnabru-området i Oslo. Butikken holdt tidligere til ved Vinterbro kjøpesenter, men flyttet til Oslo høsten 2017.

Yamaha Vinterbro AS har en av Norges råeste Yamaha Store-utstillinger, og butikklokalet er lyst og innbydende. De har en stor utstyrsavdeling og er Norges største Dainese-forhandler.

Se filmen av Yamaha Vinterbro sin butikk og utvalg her:

[Video mangler etter import...]

Kontaktinformasjon, Yamaha Vinterbro:

Tlf: 23 06 00 00

E-post: butikk@yamahamc.com
www.yamahamc.com
www.facebook.com/yamahavinterbro

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen:

Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg.

Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i.

MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong.

Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse