Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Støtt din lokale forhandler – CBP i Skien

CBP i Skien ble startet i 1996 og i dag forhandler av Honda, KTM, Triumph, Indian og Vespa. I tillegg til nye og brukte kjøretøy har også CBP flere hundre kvadr

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Skien er ikke bare Henrik Ibsens fødeby, det er også byen der Custom Bike Parts (CBP) er unnfanget. Bedriften er i ferd med å bli litt av en kjempe blant motorsykkelbutikkene på Østlandet.

Firmaet ble startet i 1996 og i dag forhandler av Honda, KTM, Triumph, Indian og Vespa. I tillegg til nye og brukte kjøretøy har også CBP flere hundre kvadratmeter med kjøreutstyr og har en oppegående webshop.

Se filmen av CBP sin butikk og utvalg her:

[Video mangler etter import...]

Kontaktinformasjon, CBP AS:

Tlf: 35 58 41 41
www.cbp.no
www.facebook.com/www.cbp.no

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen:

Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg.

Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i.

MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong.

Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse