ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Støtt din lokale forhandler – Arena MC i Sandnes

Arena MC AS er den største MC-butikken som ligger i MC-klyngen på Lura/Forus. Den ble åpnet i april i fjor rett ved siden av Kvadrat Kjøpesenter i Sandnes. Pla

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Arena MC AS er den største MC-butikken som ligger i MC-klyngen på Lura/Forus. Den ble åpnet i april i fjor rett ved siden av Kvadrat Kjøpesenter i Sandnes. Plasseringen er helt genial, butikklokalet er gedigent og det bugner av sykler og utstyr.

Arena MC er med sine 2000 kvadratmeter en av Norges største MC-forhandlere, og de er blant annet forhandler av Aprilia, Honda, MV Agusta, Suzuki, Triumph, Vespa og Zero. Det autoriserte MC-verkstedet ligger bakerst i butikken og kan skilte med hele åtte løftebukker.

Se filmen av Arena MC sin butikk og utvalg her:

[Video mangler etter import...]

Kontaktinformasjon, Arena MC:

Tlf: 40 00 45 25

Selger Linn Kant når du på mobil 930 50 228
www.facebook.com/arenamcsandnes

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen:

Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg.

Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i.

MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong.

Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse