ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Størst på Triumph i Skandinavia

Geir Arnestad hos AMD Motorsykler i Oslo har fått bedskjed fra den skandinaviske kontoret til Triumph-fabrikken at de til nå i år var den største Triumph-dealeren i Skandinavia. Ifølge Geir har det vært Johans Mc-Service i Gøteborg som har ligget på toppen de siste årene. Geir kan fortelle at de hadde et bra lager av nye sykler når sesongen startet og at de også har bestilt inn friskt av årets modeller. Selv om svenskene har et større MC-marked å selge sykler til, så gjør den store etterspørsele

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Geir Arnestad hos AMD Motorsykler i Oslo har fått bedskjed fra den skandinaviske kontoret til Triumph-fabrikken at de til nå i år var den største Triumph-dealeren i Skandinavia. Ifølge Geir har det vært Johans Mc-Service i Gøteborg som har ligget på toppen de siste årene. Geir kan fortelle at de hadde et bra lager av nye sykler når sesongen startet og at de også har bestilt inn friskt av årets modeller.

Selv om svenskene har et større MC-marked å selge sykler til, så gjør den store etterspørselen de siste årene at norske forhandlere selger flere og flere sykler. MC Oslo har for eksempel blitt hedret som Nordens største forhandler av BMW motorsykler.

Tekst og foto: Ole Martin P. Eidevik.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse