Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Storsjarmøren Royal Enfield Himalayan kommer i nye farger

Royal Enfield Himalayan ble lansert for to år siden og fikk sin internasjonale lansering under EICMA-messen i Milano i oktober 2019. Lazy Boyz i Oslo er importør og forhandler i Norge og selger seks av syklene i Royal Enfield-porteføljen i Norge. Tekst: Ole-Andreas Isdahl. MC-avisa har kjørt Himalayan både sommer og vinter, og sykkelen overrasker stort med sine herlige kjøreegenskaper, nydelige styregeometri og en momentsterk motor. Royal Enfield omtaler selv Himalayan som en «mid sized advent

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Royal Enfield Himalayan ble lansert for to år siden og fikk sin internasjonale lansering under EICMA-messen i Milano i oktober 2019. Lazy Boyz i Oslo er importør og forhandler i Norge og selger seks av syklene i Royal Enfield-porteføljen i Norge.

Tekst: Ole-Andreas Isdahl.

MC-avisa har kjørt Himalayan både sommer og vinter, og sykkelen overrasker stort med sine herlige kjøreegenskaper, nydelige styregeometri og en momentsterk motor. Royal Enfield omtaler selv Himalayan som en «mid sized adventure bike» og der er den virkelig.

Selv om prisen er lav (71.900,-), gir sykkelen en fin opplevelse av kvalitet, morsomme analoge instrumenter, gode brytere, et bredt og godt styre og en fin sittekomfort. Dempere og fjærer fungerer veldig bra og leverer godt i svingkurver med litt trøkk. Himalayan har gode lastesystemer og er derfor en helt enestående turkamerat.

Motoren på 411 cc leverer ca. 25 hk, hvilket er mer en nok til å ha det morsomt på og utenfor vei. Teknologien er enkel, og det skal den være ifølge Royal Enfiled. Dette er en sykkel som skal kunne kjøres overalt og repareres overalt. Enkelt og greit.

Himalayan har en våtvekt på fine 182 kg, og med det 21 tommer store forhjulet og en akselsavtand på 1465 mm fungerer tøffingen godt i utmark. De nye fargekombinasjonene er spreke, og sykkelen ser virkelig bra ut. Lazy Boyz har sykler klar, så ta turen dit for å ta Himalayan og resten av porteføljen nærmere i øyensyn. Du vil bli positivt overrasket.

Nøkkelord

Annonse
Annonse