ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Større Africa Twin for 2020?

Rykter er snadder, spesielt dem som kan tenkes å ha en viss bakgrunn i virkeligheten. Honda Africa Twin er blitt godt mottatt, men enkelte punkter har fått kritikk – blant annet at motoren er en smule slapp. Nå sirkulerer det en rekke rapporter fra Japan, og de indikerer alle at Africa twin får mer kubikk – opp til ca. 1100 cc. Dette er også sannsynlig ettersom økt volum gjør det lettere å kombinere effekt/Euro 5 som kommer i 2020. Dette er også ganske fornuftig ettersom sykkelen for øyeblikket

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Rykter er snadder, spesielt dem som kan tenkes å ha en viss bakgrunn i virkeligheten. Honda Africa Twin er blitt godt mottatt, men enkelte punkter har fått kritikk – blant annet at motoren er en smule slapp. Nå sirkulerer det en rekke rapporter fra Japan, og de indikerer alle at Africa twin får mer kubikk – opp til ca. 1100 cc. Dette er også sannsynlig ettersom økt volum gjør det lettere å kombinere effekt/Euro 5 som kommer i 2020.

Dette er også ganske fornuftig ettersom sykkelen for øyeblikket befinne seg et sted midt mellom to kategorier adventuresykler: På den ene siden har vi lettere sykler som Tiger 800 og KTM 790, og de har omtrent samme effekt som Africa Twin. På den andre siden finner vi segmentlederen R 1250 GS som gir 134 hester.

Det ryktes også at Africa Twin får større tank. Kanskje det i tillegg kunne være på sin plass å tilby en versjon med 19-tommes hjul foran og slangeløse, asfaltorienterte dekk? De fleste adventuresykler kjøres tross alt på asfalt, og da er ikke 21-tommes hjul en utpreget fordel.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse