ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Storeslem for MV Agusta

MV Agusta ser ut til å seile i medvind etter mange år med motvind og krapp sjø. Siste er at de har sikret seg et kapitaltilskudd på 40 millioner Euro og i tillegg fått en ny toppsjef: Russiske Timur Sardarov blir ny styreformann og adm.dir., mens Giovanni Castiglioni fortsetter som president. En annen nyhet som er litt mindre administrativt fokusert, er at MV Agusta ventes å slippe en ny firesylindret Brutale 1000 på EICMA. Den nye motoren, som skal være plattform for MV Agustas firesylindrede m

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

MV Agusta ser ut til å seile i medvind etter mange år med motvind og krapp sjø. Siste er at de har sikret seg et kapitaltilskudd på 40 millioner Euro og i tillegg fått en ny toppsjef: Russiske Timur Sardarov blir ny styreformann og adm.dir., mens Giovanni Castiglioni fortsetter som president.

En annen nyhet som er litt mindre administrativt fokusert, er at MV Agusta ventes å slippe en ny firesylindret Brutale 1000 på EICMA.

Den nye motoren, som skal være plattform for MV Agustas firesylindrede modellrekke, yter rabiate 212 hester! Altså mer enn BMWs nye S 1000 RR, mer enn Kawasaki ZX-10R, mer enn ...

Brutale 1000 blir dermed den sterkeste nakensykkelen i markedet. Toppfarten blir 310 km/t!

Det som blir spennende er å se om Brutale har turtallshester, eller om ingeniørene i Varese har klart å lokke frem litt moment i mellomregisteret i tillegg.

Det rapporteres også at MV Agusta vil slippe en neo cafe racer i 2020 og en ny superbike i 2021– begge med den nye firermotoren.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse