Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Stinn brakke hos Cross Centeret Snellingen i helgen

Cross Centeret Snellingen har feiret sesongstart tre dager til ende, og det var tydeligvis populært. Mini-messen har vært svært godt besøkt, og det er ingen tvil om at folk i Oslo-regionen er ivrige etter å komme i gang med MC-sesongen, selv om vi har litt friske temperaturer og mye grus på veiene.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Jørn Snellingen er selv svært godt fornøyd med interessen, og kaffe og kaker fikk virkelig bein å gå på. Snellingen har en veldig bra portefølje med mange spennende nyheter som tydeligvis fenger. Husqvarna-porteføljen med 901 Norden, den utgående 701-serien, 401 Vitpilen og Svartpilen er alle dritkule sykler, og Suzuki klarer også å skape stor interesse med V-Strom 1050, GSX-R1000 og den helt nye sportstoureren GSX-S1000GT.

Snellingen, som er godt forankret i cross- og enduromiljøet, topper nå porteføljen med Husqvarna sin fulldempede el-tråsykkel, og interessen for denne var virkelig stor. El-sykling har virkelig blitt populært, og kjøring i terrenget med disse syklene er veldig fin teknisk trening.

Syklene rives fort bort overalt i disse dager, fabrikantene klarer rett og slett ikke å levere nok!

Annonse
Annonse