ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Stinius fortsetter fremgangen, og kjører bedre og bedre!

Pressemelding, Stinius Viking. "4. og 5. runde i Scandinavian Open ble i helgen kjørt på Karlskoga (S). Stinius fortsetter å kjøre meget bra, og utvikler seg positivt! Stinius tok en 2. og en 3. plass i helgen, bak Jesper Pellijeff, Honda (S) på lørdag, og bak VM fører Christoffer Bergman, Yamaha R6.(S) og Pellijeff på søndag. Gratulerer Christoffer og Jesper. Stinius sine rundetider, ble stort sett bedre og bedre, og Stinius sin beste tid var 1.06.1, som var nøyaktig 1.sek bak C.Bergmann. Team

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Stinius Viking.

"4. og 5. runde i Scandinavian Open ble i helgen kjørt på Karlskoga (S).

Stinius fortsetter å kjøre meget bra, og utvikler seg positivt! Stinius tok en 2. og en 3. plass i helgen, bak Jesper Pellijeff, Honda (S) på lørdag, og bak VM fører Christoffer Bergman, Yamaha R6.(S) og Pellijeff på søndag. Gratulerer Christoffer og Jesper.

Stinius sine rundetider, ble stort sett bedre og bedre, og Stinius sin beste tid var 1.06.1, som var nøyaktig 1.sek bak C.Bergmann. Team Yamaha R6 ble da nr 2. i årets Scandinavian Open. Teamet er fornøyde, og glade over pilotens glede ved å kjøre roadracing igjen. Karlskoga-banen har fått ny asfalt, og var nå en stor glede å kjøre på!

Neste løp nå er NM finale i Mo i Rana 10-13. august. (2 løp). Vi leder NM med 10 poeng.

Takk til alle som følger oss, og til våre samarbeidspartnere! Tusen takk også til Jørgen Johnsen og Thomas Siren for (som vanlig) utmerket mekaniker arbeid! Takk også til Christoffer Bergmann for coaching og tips, og din velvilje til å hjelpe til. STORT"

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse