ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Stinius ferdig med vellykket operasjon av håndleddet på spesialklinikk i Barcelona

Pressemelding, Team Yamaha R6 Norway. Tekst: Terje Ødegård. "Dr Mir er «mirakelmannen» som jobber på et sports sykehus i Barcelona. Han opererer Moto GP gutta, og de aller fleste av disse toppførerne har vært innom han, inkl Rossi, Lorenzo, Marquez m fl, noe bildene på veggene her også bekrefter. I følge Dr Mir nå på morgenen er Stinius sin operasjon vellykket! Og jeg må si at jeg stiller noen spørsmålstegn rundt de legene vi har vært innom i Norge, og det har jo vært noen siden Stinius ha

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Team Yamaha R6 Norway. Tekst: Terje Ødegård.

"Dr Mir er «mirakelmannen» som jobber på et sports sykehus i Barcelona. Han opererer Moto GP gutta, og de aller fleste av disse toppførerne har vært innom han, inkl Rossi, Lorenzo, Marquez m fl, noe bildene på veggene her også bekrefter. I følge Dr Mir nå på morgenen er Stinius sin operasjon vellykket!

Og jeg må si at jeg stiller noen spørsmålstegn rundt de legene vi har vært innom i Norge, og det har jo vært noen siden Stinius har slitt med smerter i håndleddet i flere år....

Dr Mir så med en gang hva som var feil, noe ingen i Norge har sett, eller i hvertfall villet gjøre noe med eller fortelle oss... Dr Mir sier at smertene kommer fra en håndleddskade så tidlig som ses 2012. Da ble det oversett en beinsplint i håndleddet. Denne har senere kapslet seg inn, grodd, og til slutt festet seg og grodd sammen med underarmsbenet. Hans venstre underarmsben var nå 1,03 cm lengre enn det skulle, og dette har da gjort sitt til at det har blitt « bein mot bein» allerede ved små bevegelser eller ved belastninger generelt av håndleddet.

Ikke merkelig at dette har gitt store smerter! (1.03 cm er nå kappet av underarmsbenet.) Nå håper vi at dette kapitlet er ferdig, og ser positivt på fremtiden! Nå blir det en periode med hvile og restitusjon. Ant 4-6 uker.

Vi er også spente på utfallet etterhvert som tiden nå går, men aldri tidligere har vi vel hatt slik tro på at dette nå endelig skal bli bra! Time will show."

#Nyhet

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse