ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Still spørsmål til MotoGP-førerne Crutchlow og Nakagami

MotoGP-førerne Cal Crutchlow og Takaaki Nakagami (LCR Honda) stiller til intervju med MC-avisa. Vi ønsker å invitere deg til å være med å stille spørsmålene. Tekst: Ingvild Bolme. Foto: LCR Honda. Britiske Cal Crutchlow begynte å kjøre for MotoGP-teamet LCR Honda (Lucio Cecchinello Racing) i 2015. Han har siden han kom inn i MotoGP-klassen i 2011 tatt 17 pallplasser, hvorav tre av dem er seiere. Crutchlow ligger nå på en foreløpig niendeplass sammenlagt i serien. På plassen bak Crutchlow l

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

MotoGP-førerne Cal Crutchlow og Takaaki Nakagami (LCR Honda) stiller til intervju med MC-avisa. Vi ønsker å invitere deg til å være med å stille spørsmålene.

Tekst: Ingvild Bolme.

Foto: LCR Honda.

Britiske Cal Crutchlow begynte å kjøre for MotoGP-teamet LCR Honda (Lucio Cecchinello Racing) i 2015. Han har siden han kom inn i MotoGP-klassen i 2011 tatt 17 pallplasser, hvorav tre av dem er seiere. Crutchlow ligger nå på en foreløpig niendeplass sammenlagt i serien.

På plassen bak Crutchlow ligger teamkompis Takaaki Nakagami, også populært kalt Taka. Nakagami ble fører for LCR Honda når han kom inn i MotoGP-klassen i 2018. En foreløpig tiendeplass er en sterk prestasjon av japaneren i sitt andre år i mesterskapet.

Det italienske teamet har siden dets oppstart i serien i 1996 levert 82 pallplasseringer, 24 seiere og 26 pole positions. I 2016 ble teamet beste uavhengige MotoGP-team, altså måtte de kun se seg slått av noen fabrikkteam. Så langt i år ligger LCR Honda på andreplass sammenlagt på samme liste, kun ti poeng bak Petronas Yamaha SRT.

LCR Honda er uten tvil et spennende MotoGP-team som vi gleder oss til å bli bedre kjent med. Intervjuet med Cal Crutchlow og Takaaki Nakagami finner sted i Italia i september, og vi inviterer dere til å være med å stille spørsmålene!

Send dine spørsmål til Crutchlow og Nakagami på mail til ingvild@rossiaward.com innen 31. august. Maks to spørsmål til hver fører, og husk å skriv i mailen hvem du ønsker å rette hvilket spørsmål til.

Vi velger ut to–tre av de beste spørsmålene som kommer inn til hver fører og tar dem med oss i intervjuet. En presentasjon av LCR Honda-teamet og intervjuet i helhet kommer på trykk i MC-avisa nr. 10-19.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse