ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Sterk innsats av Flathaug på Karlskoga

Pressemelding, Team Flathaug Racing. Etter «comebacket» på ACR for to uker siden følte Henning seg veldig selvsikker på sykkelen under helgens NM-runde på Karlskoga. Fredagens treninger i varmen gikk greit, og på lørdag kvalifiserte Henning seg til femte startspor. Etter et tett løp med fire førere i kampen om teten, endte Henning opp på en sterk tredjeplass. På søndag kjørte Henning inn til sjette startspor, noe han ikke var fornøyd med da han ikke helt klarte å finne rytmen. Dette endret

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Team Flathaug Racing.

Etter «comebacket» på ACR for to uker siden følte Henning seg veldig selvsikker på sykkelen under helgens NM-runde på Karlskoga.

Fredagens treninger i varmen gikk greit, og på lørdag kvalifiserte Henning seg til femte startspor. Etter et tett løp med fire førere i kampen om teten, endte Henning opp på en sterk tredjeplass.

På søndag kjørte Henning inn til sjette startspor, noe han ikke var fornøyd med da han ikke helt klarte å finne rytmen. Dette endret seg til løpet hvor han raskt kom seg forbi andre førere og kjørte inn i mål som nummer to.

36 verdifulle poeng ble sanket inn for teamet i helgen, og Henning ligger nå som nummer fire sammenlagt i NM. Han sier seg veldig fornøyd med egen innsats, og gleder seg veldig over å være tilbake så nære toppen.

Neste løp for teamet er NM på Vålerbanen 24.–25. august.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse