ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Stemningsrapport fra årets Straand treff

Endelig er Straand treffet i gang, og i år i sin tradisjonelle form. Her er nemlig med masse sykler tilgjengelig for prøvekjøring for alle treffdeltakere. Ducati, BMW Kawasaki, Suzuki, KTM, Honda, Indian, Yamaha, Harley-Davidson og Husqvarna siller alle med årets modeller. Hele 60 sykler er tilgjengelig for prøvekjøring, ifølge arrangøren.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Tekst og foto: Jarl Hole og Kyrre Hagen.

Fredagen ble treffet offisielt åpnet, av treffgeneral Trond Olsen. I tillegg ble alle ønsket velkommen av både varaordfører i Kviteseid og hotellets vertskap Katrine og Lars Arne Straand. Utover dette var det flere innlegg, alle MC-relaterte. Kjøreskolelærer Tore Johannesen fra trafikkforum har sammen med universitetslektor Jan Petter Wigum utgitt ei ny lærebok om motorsykkelkjøring. Det er ikke få timer de to har på motorsykkelsete, så her er vil vi tro mye god erfaring vil være nyttig i opplæring av nye motorsyklister.

Utover dette holdt Eli Johanne Steene et innlegg om WIMAs aktiviteter, og videre holdt en av WIMAs unge medlemmer, Runa Grydeland, et foredrag om sin første virkelige lange tur på motorsykkel. I løpet av en måned var hun innom alle Norges «kapp»-punkter. Det var spennende å høre om hvordan den unge motorsyklisten hadde planlagt og gjennomført turen alene. Peter Ozsvat Carlsson fortalte om et nytt konsept; «Rebels & Classics». Her skal veldedig arbeid kombineres med interessen for klassiske motorsykler.

Ifølge hotelldirektør Lars Arne Straand er hotellet er fullbooket, og har totalt innlosjert over 300 personer. I tillegg har mange til reisene ordnet overnatting på annen måte, og noen dagsbesøkende er også innom.

I dag, lørdag, er treffets deltakere i full gang med HUB Riding og prøvekjøring av treffets demosykler. Alle koser seg til tross for et litt kjøligere høstvær enn det vi er vant med fra de tidligere årenes treff.

Flere stemningsbilder:

Jarl Hole i prøvekjøre-modus!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse