ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Spinnin Wheel blir Kawasaki MX-forhandler

Spinnin Wheel og Kawasaki har i september 2022 begynt et samarbeid rundt Kawasaki cross- og enduro produkter.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2022 kl 09:50

Spinnin Wheel AS var Kawasaki forhandler tidligere tilbake på tidlig 90-tallet, men den gang for hele sortimentet. Nå satser de altså som en dedikerte cross- og enduro forhandler.

Daglig leder hos Spinnin Wheel, Jon Grevæg, sier de har savnet å selge Kawasaki som selger utrolig kule motorsykler, og at de gleder seg til å fortsettelsen. Denne gang da kun med MX-utvalget, men det passer bra inn med KTM og GasGas som vi selger fra før tilføyer han.

«Vi er veldig fornøyd med dette samarbeidet, det er noe vi har jobbet en stund med å få på plass. Vi er sikre på at Spinnin Wheel samarbeidet skal løfte Kawasaki MX til nye høyder», forteller Emma Lundin, salgsansvarlig hos Kawasaki.

Kawasakis 2023 modellutvalg dekker det bredeste spekteret av terrengsport og «kjøring for gøy». Med hensyn til alle behov, fra de profesjonelle palljegerne, de engasjerte enduro kjørerne og de entusiastiske helgekjørerne til de som nettopp har startet på to hjul. Utvalget er komplett.

Kawasaki ligger helt i toppen når det kommer til motorcross. Pålitelighet og holdbarhet er noe Kawasaki-eiere ofte rapporterer tilbake. Den minste, KX65, er en legende som vinner flere mesterskap raskere enn noen foreldre klarer å sette opp trofehyllér. KX250 blitt rutine i front på både nasjonalt og internasjonalt nivå.

Vi ønsker en ny cross- sesong velkommen! «Team green» er klare for de gode tidene som venter i 2023 og er forberedt på å gjøre alt som trengs for å hjelpe Kawasaki-førere med å oppnå suksessen de fortjener.

Spinning Wheel har allerede fått de første syklene inn i butikk, så det er bare å ta en tur innom eller ta kontakt dersom du er interessert. Velkommen!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse