ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Spidi og Honda samarbeider

Pressemelding:

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Spidi har inngått samarbeid med Honda om å utvikle en kolleksjon kjøreutstyr kalt Honda X Spidi line. De første produktene vil være laget med tanke på Hondas nye Africa Twin, og vil være tilgjengelig hos forhandlere i flere land våren 2016.

Kolleksjonen vil ha de nyeste og mest avanserte sikkerhetsteknologiene, inkludert Spidi Warrior, for å ha maksimal sikkerhet kombinert med komfort.

Utvikling og produksjon vil bli ivaretatt av Spidi og produktene vil bli distribuert via Spidis logistikksentre i Europa, USA og Asia.

Spidis president Nicola Dalla Granda sier "Vi er stolt over at Honda har valgt oss som samarbeidspartner i dette nye prosjektet. Vårt mål er å la alle Hondaforhandlere få del i den omfattende erfaring og kunnskap som vi har akkumlert siden 1977. Vi føler oss sikre på at våre høye krav til kvalitet og forskning sammenfaller med Hondas."

Lovprisingen er gjensidig: Hondas utstyrsdirektør for Europa, slår fast: "Africa Twin er en sykkel som er laget for førere som ønsker å kunne kjøre overalt og oppfylle sin drøm om eventyr. Derfor var det viktig for oss å kunne tilby våre kunder det best mulige kjøreutstyr. Spidi var et opplagt valg når det gjelder samarbeidspartner, takket være deres renommé for kvalitet og design. De nye Honda Spidi X jakkene, buksene og hanskene er spesielt utvalgt og utviklet med tanke på funksjon og design og det er en glede å kunne tilby våre kunder disse plaggene."

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse