ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Spesialversjon av MV Agusta F3: F3 RC (Reparto Corse)

MV Agusta har stor suksess i World Supersport med sin lynraske og velkjørende F3, ført av Jules Cluzel og Lorenzo Zanetti. For å markere suksessen produseres det en registrerbar versjon som kalles F3 RC. Sykkelen kommer rett fra Schiranna Reparto Corse (Racingavdelingen) og har samme grafikk som du finner på WSS maskinene. F3 RC blir levert i både 675 og 800 versjon, men i meget begrenset antall: Kun 100 av F3 675 og 250 av F3 800. For å bøte litt på den svien strøes det på litt sukker: Samtli

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

MV Agusta har stor suksess i World Supersport med sin lynraske og velkjørende F3, ført av Jules Cluzel og Lorenzo Zanetti. For å markere suksessen produseres det en registrerbar versjon som kalles F3 RC. Sykkelen kommer rett fra Schiranna Reparto Corse (Racingavdelingen) og har samme grafikk som du finner på WSS maskinene.

F3 RC blir levert i både 675 og 800 versjon, men i meget begrenset antall: Kun 100 av F3 675 og 250 av F3 800. For å bøte litt på den svien strøes det på litt sukker: Samtlige F3 RC blir signert av både Cluzel og Zanetti.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse