Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Spesialrabatt til NMCU-medlemmer

Nå gir NMCU-medlemskapet uttelling også hos rederiet DFDS, som gir rabatt på ferjestrekningene Oslo – København og Amsterdam – Newcastle. Tekst: Pressemelding fra Norsk Motorcykkel Union (NMCU). Salgssjef Morten Evensen hos DFDS forteller at rederiet – helt unntaksvis – har innrømmet NMCU-medlemmer 15 prosent rabatt hele uka. Det er slettes ikke alle forunt å bli tilbudt 15 prosent rabatt også på torsdag, fredag og lørdag, som er de mest populære avgangene. Og som om det ikke er nok, har sels

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Nå gir NMCU-medlemskapet uttelling også hos rederiet DFDS, som gir rabatt på ferjestrekningene Oslo – København og Amsterdam – Newcastle.

Tekst: Pressemelding fra Norsk Motorcykkel Union (NMCU).

Salgssjef Morten Evensen hos DFDS forteller at rederiet – helt unntaksvis – har innrømmet NMCU-medlemmer 15 prosent rabatt hele uka. Det er slettes ikke alle forunt å bli tilbudt 15 prosent rabatt også på torsdag, fredag og lørdag, som er de mest populære avgangene.

Og som om det ikke er nok, har selskapet trådd til med ytterligere fem prosent rabatt for å feire innledningen av et nytt samarbeid. Slik at i perioden 25.8.–18.12. og 2.1–1.4., med unntak av uke 40 og 42 i år og uke 8 neste år, får du fra søndag til onsdag 20% rabatt.

Rabatten gjelder altså for kjøretøy, fører og passasjer(er), og utgjør såpass mye at feriebudsjettet blir noe mer romslig. NMCU-rabatten gjelder også om du måtte velge å kjøre bil og ikke motorsykkel på turen.

– Vi har absolutt gode erfaringer med motorsyklister, og vi ønsker å få med enda flere på seilingene våre. Vi har noen tilsvarende avtaler med andre MC-organisasjoner, blant annet i Tyskland, og vil gjerne tilby det samme til norske motorsyklister, sier salgssjefen.

For å oppnå NMCU-rabatten, må du bestille båtturen ved å gå via NMCUs hjemmeside (https://nmcu.org/nyttig/medlemsfordeler/) hvor du finner linken til DFDS sitt bookingsystem, og vipps så har du mer enn tjent inn NMCU-kontingenten.

#Nyhet

Nøkkelord

Annonse
Annonse