ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Spennende samarbeid mellom Hitachi Automotive Systems og Honda

Pressemelding fra Honda Europe (oversatt og forkortet): "Hitachi Automotive Systems og Honda etablerer et fellesforetak for utvikling av motorer til elektroniske kjøretøy. Tokyo, 3. juli 2017. Hitachi Automotive Systems, Ltd. og Honda Motor Co., Ltd. har i dag offentliggjort etableringen av et fellesforetak som skal utvikle, produsere og selge motorer til bruk i elektroniske kjøretøy. Dette skal skje i lokalene til Hitachi Automotive Systems i Hitachinaka-shi, Ibaraki Prefecture. Som annon

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding fra Honda Europe (oversatt og forkortet):

"Hitachi Automotive Systems og Honda etablerer et fellesforetak for utvikling av motorer til elektroniske kjøretøy.

Tokyo, 3. juli 2017. Hitachi Automotive Systems, Ltd. og Honda Motor Co., Ltd. har i dag offentliggjort etableringen av et fellesforetak som skal utvikle, produsere og selge motorer til bruk i elektroniske kjøretøy. Dette skal skje i lokalene til Hitachi Automotive Systems i Hitachinaka-shi, Ibaraki Prefecture.

Som annonsert den 7. februar i år, har de to selskapene har holdt diskusjoner ut fra en intensjonsavtale signer 3. februar. 24. mars ble partene enige om å danne et fellesforetak og gjorde så forberedelser sammen før dette nye foretaket ble startet."

Med tanke på Honda sin posisjon i motorsykkelmarkedet er det ikke utenkelig at dette nye selskapet vil finne på å også utvikle elektroniske motorer til bruk i el-motorsykler. Startkapitalen er i alle fall ikke til å forakte, Honda og Hitachi har tilsammen spyttet inn 2,5 milliarder yen i kapital, i tillegg til å garantere for ytterligere 2,5 milliarder yen i "reservekapital". Vi følger spent med!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse