ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Speed Twin: Ny retromodell fra Triumph

Speed Twin er et av verdens mest legendariske modellnavn, og det er vel rimelig at Triumph skulle ta det i bruk igjen. Denne nye sykkelen er døpt Speed Twin og er det Triumph kaller neste generasjon custom classic. Motoren er den samme 1200-kubikkeren som brukes i Thruxton, med ytelse på 97 hk og 112 Nm. Rammen er også fra Thruxton. Gaffelen har demperpatron, men ingen justeringer. Bakdemperne kan justeres for forspenn. Bakparten er mer kompakt enn på de øvrige modellene, baklyktene er plasser

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Speed Twin er et av verdens mest legendariske modellnavn, og det er vel rimelig at Triumph skulle ta det i bruk igjen. Denne nye sykkelen er døpt Speed Twin og er det Triumph kaller neste generasjon custom classic.

Motoren er den samme 1200-kubikkeren som brukes i Thruxton, med ytelse på 97 hk og 112 Nm. Rammen er også fra Thruxton. Gaffelen har demperpatron, men ingen justeringer. Bakdemperne kan justeres for forspenn. Bakparten er mer kompakt enn på de øvrige modellene, baklyktene er plassert helt oppe bak setet og hjulene er modellspesifikke, men bortsett fra det, er Speed Twin typisk for hvordan Triumph utvikler sin retroserie: Nye farger og noen få nye detaljer, men ellers ganske likt de øvrige.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse