ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Speed MC avlyser årets Touringtreff

Terje Bredal og gjengen i Speed Motorcenter har tatt den vanskelige, men voksne beslutningen om å avlyse årets Touringtreff, som var planlagt å gå av stabelen

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Terje Bredal og gjengen i Speed Motorcenter har tatt den vanskelige, men voksne beslutningen om å avlyse årets Touringtreff, som var planlagt å gå av stabelen på Beitostølen 4.–6. september.

Her er pressemeldingen fra Speed MC:

«Vi beklager å måtte meddele at vi på Speed har måttet ta den tunge beslutning om å innstille årets TOURING TREFF på Beitostølen som var planlagt helgen 4.–6. September.

Som følge av den senere tids smitteøkning i Norge, har ledelsen i Speed Motorcenter sammen med organisasjonskomiteen for det planlagte Touring Treffet kommet frem til at vi ikke tar den risiko det vil være å samle flere hundre gjester i en klynge på Beitostølen.

Vi har kommet frem til at vi vanskelig kan holde nødvendig kontroll på så mange personer i de ulike arrangement. Ute med prøvekjøring og MC prat/mingling og, ikke minst, alle arrangement som var planlagt inne: Kåserier, foredrag, og ikke minst jubileumsmiddagen.

Vi føler at vi med denne beslutningen tar ansvar for ikke å sette våre kunder og oss selv i en situasjon hvor Speed kunne vært ansvarlige for smittespredning.

Vi vil imidlertid anbefale at dere tar en tur i fjellet, kjører i dette fantastiske området, men denne gang som privatpersoner. Husk fjellet i september kan være fantastisk med farger, klart vær og da fantastiske kjøreopplevelser.

Vi vil komme sterkere tilbake med nye arrangement. Vi skal gjennomføre Touringtreff i årene som kommer og i tillegg skal vi ha mange andre spennende aktiviteter i høst/vinter og ikke minst til neste år! Vi overlever Korona – og tar jubileumsfesten som 51-åring!

Følg med på våre hjemmesider, Facebook og Touringtreffet.no for mer informasjon!

Med vennlig hilsen

Speed Motorcenter

Terje Bredal»

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse