ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga toppet sesongen med seier i NorgesCup

Foto: Rune Helliesen.

Pressemelding, Team Gekkotrial (17.10.2021): Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som tok NM-gull i lørdagens løp, topper sesongen med seier i det siste av fem løp i NorgesCup, som ble kjørt på søndagen på Osloungdommens motorsenter ved Hvervenbukta. Han kjørte hele løpet på 0 prikker. Sondre vinner dermed NorgesCupen sammenlagt etter å ha vunnet alle løpene i årets sesong. – Jeg er stolt og fornøyd med å være ubeseiret på norsk jord i år.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Team Gekkotrial (17.10.2021):

Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som tok NM-gull i lørdagens løp, topper sesongen med seier i det siste av fem løp i NorgesCup, som ble kjørt på søndagen på Osloungdommens motorsenter ved Hvervenbukta. Han kjørte hele løpet på 0 prikker. Sondre vinner dermed NorgesCupen sammenlagt etter å ha vunnet alle løpene i årets sesong.

– Jeg er stolt og fornøyd med å være ubeseiret på norsk jord i år. Det er alltid noe ekstra med NorgesCupen, der en må være best over mange løp, ikke bare på en enkelt dag, sier Sondre «Gekko» Haga.

– Sondre «Gekko» Haga har hatt en fantastisk sesong. Han har i dag vunnet NorgesCupen, han har vunnet begge de individuelle NM-gullene – både X-Trial og utendørs, han har blitt Europamester og han var med å vinne VM Lag i klassen International Trophy samt at han ble nr. 5 sammenlagt i VM Trial2. En fantastisk medaljefangst. Ingen norsk mann har vært i nærheten av dette før. Det er helt rått, sier manager og far Martin Haga.

– Dette har vært min desidert beste sesong hittil og jeg er særlig fornøyd med å være Europamester, sier Sondre «Gekko» Haga.

Sesongen er nå slutt. Dagens løp var sesongens siste.

– Nå skal jeg ha en uke med ferie hjemme i Norge før jeg reiser til Spania igjen for å starte oppkjøringen mot neste sesong, sier Sondre «Gekko» Haga.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse