ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga tok nok et NM-gull etter dramatisk opphenting

Pressemelding, Team Gekkotrial (16.10.2021): Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som nylig tok EM-gull individuelt samt VM for lag med Norge tidligere denne sesongen, tok NM-gull på lørdagens NM-løp som ble kjørt på Osloungdommens motorsenter. Sondre fullførte løpet på 10 prikker. – Sondre «Gekko» Haga tok sesongens andre gullmedalje etter at han gjorde to store feil i første runde og ble liggende på en noe skuffende 4- plass etter første runde med 10 prikker. P

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Team Gekkotrial (16.10.2021):

Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som nylig tok EM-gull individuelt samt VM for lag med Norge tidligere denne sesongen, tok NM-gull på lørdagens NM-løp som ble kjørt på Osloungdommens motorsenter. Sondre fullførte løpet på 10 prikker.

– Sondre «Gekko» Haga tok sesongens andre gullmedalje etter at han gjorde to store feil i første runde og ble liggende på en noe skuffende 4- plass etter første runde med 10 prikker. På runde to kjørte han feilfritt og det ble med de 10 prikkene. Seksjonene var bra, men relativt enkle i forhold til hva Sondre er vant med i VM. Dette medfører at det blir veldig små marginer til neste fører, men heldigvis kjørte Sondre opp mot sitt beste på resten og tok dermed seieren, sier manager og far Martin Haga.

– Jeg kom i mål og var ekstremt skuffet over meg selv. Jeg gjorde to kjempefeil i første runde som kostet meg to femmere. Det hadde jeg ikke råd til i dag trodde jeg, helt utilgivelig. Men når de siste førerne kom i mål, så hadde de fått flere prikker på runde to, og jeg endte opp med en knepen seier. Da snudde plutselig alt seg og jeg ble superhappy. Det hadde jeg nesten ikke turt å håpe på når jeg sto å ventet på de andre. Jeg er veldig godt fornøyd med å ta mitt første utendørs NM-gull. Nå har jeg hele 4 individuelle NM-gull, så det begynner å bli en pen samling etterhvert., sier Sondre «Gekko» Haga.

Neste løp er allerede i morgen. Da er det NorgesCup-avslutning her på Osloungdommens Motorsenter. Det siste av 5 løp.

– Jeg har en bra ledelse i NorgesCupen og satser på å levere et godt løp i morgen også, sier Sondre «Gekko» Haga.

Foto: Eddie Ro.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse