Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga strålte i det fine været

Den 23 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, fjorårets Europamester i trial, kjørte NorgesCup løp 5 og 6 på lørdag og søndag Skodje utenfor Ålesund. Han tok 1. plass begge dagene.

Publisert:

Sist oppdatert: 14.09.2022 kl 12:05

Pressemelding fra Team Gekkotrial
Motorsykkelsport, Trial NorgesCup Elite (utendørs)

-Det var veldig gode seksjoner med veldig bra vanskelighets grad denne helgen. Det ble derfor noen flere prikker enn vi vanligvis har i de norske løpene og det passet meg veldig bra. Jeg gjorde litt for mange feil på lørdag, men det holdt heldigvis til seier allikevel. På søndagen fikk jeg rettet dette opp og kjørte opp mot mitt beste og det ble til enda en seier. Det var deilig, sier Sondre «Gekko» Haga.

-Med seier i seks av syv løp i NorgesCupen har Sondre sikret seier NorgesCupen. Det er kun 1 løp igjen og et av løpene kan strykes. Sondres stabilitet er nesten blitt hans varemerke denne sesongen og det tjener han like godt hjemme i Norge som det gjør i VM, sier manager og far Martin Haga.

-Jeg flyr til Bacelona igjen i morgen tidlig. Det er 2 uker til neste VM helg Det er siste og avgjørende løpshelg der sammenlagt vinneren blir endelig avgjort. Det blir finpussing av formen og teknikken med mål om å sikre sammenlagt seieren i VM. Løpene går i Ponte De Legno i Italia 17. og 18. september. Der skal vi kjøre en dobbelt VM runde som blir løp 9 og 10 i årets VM sesong, Der håper jeg å fortsette den gode kjøringen, sier Sondre «Gekko» Haga.

På pallen: I midten Sondre G. Haga, til venstre – Mads Nilsen, til høyre – Jarand Mathias Vold Gunvaldsen

På pallen: I midten Sondre G. Haga, til venstre – Mads Nilsen, til høyre – Jarand Mathias Vold Gunvaldsen

-Sondre har 21 poengs ledelse i VM og det skal deles ut 40 poeng på de to siste løpene. Det er en bra ledelse foran siste og avgjørende helg og vi håper selvfølgelig at han skal ta dette hjem. Det blir en spennende helg, sier manager og far Martin Haga.

Foto: Pallbilde og Kjørebilde-Team Gekkotrial
Portrett: Rune Helliesen

Annonse
Annonse