ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga på 8.-plass i sesongens siste VM-runde

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga (lørdag 18.09.2021). Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som nylig ble Europamester i trial, tok en 8.-plass sesongens siste VM runde som gikk i Portugal på lørdag. – Sondre «Gekko» Haga hadde en litt dårlig start, og kom bakpå allerede i starten av første runde. Etter å ha vært nede på 13.-plass endte han første runden på en 11.-plass. Han startet 2. runde mye bedre og klatret raskt til en 9.-plass. Utover i 2. runde bølget de

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga (lørdag 18.09.2021).

Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som nylig ble Europamester i trial, tok en 8.-plass sesongens siste VM runde som gikk i Portugal på lørdag.

– Sondre «Gekko» Haga hadde en litt dårlig start, og kom bakpå allerede i starten av første runde. Etter å ha vært nede på 13.-plass endte han første runden på en 11.-plass. Han startet 2. runde mye bedre og klatret raskt til en 9.-plass. Utover i 2. runde bølget det litt frem og tilbake, men han endte til slutt på en 8.-plass. Det var nok sesongens dårligste førsterunde, og da blir det vanskelig å vinne løp mot så gode konkurrenter. Heldigvis så beholder han 5.-plassen sammenlagt, sier manager og far Martin Haga.

– Jeg er litt skuffet av meg selv for den dårlige første runden. Men jeg er godt fornøyd med 2. runden og må jo si meg fornøyd med at jeg nå er så stabil at jeg tar en 5.-plass sammenlagt selv uten pallplasser. Mine dårligste løp er fremdeles ganske gode. Jeg har et kjempegodt fundament for neste sesong, sier Sondre «Gekko» Haga.

Det er VM lag denne søndagen. Det betyr nytt løp allerede i morgen.

– Det blir veldig kjekt å kjøre lag igjen. Vi som vanligvis konkurrerer mot hverandre, får nå gleden av å være på lag. Det er sosialt og gøy. Jeg gleder meg, sier Sondre «Gekko» Haga.

Foto: Rune Helliesen.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse