Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga på 6.-plass i søndagens VM-runde i Spania

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga: Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som nylig ble Europamester i trial, tok en 6. plass i søndagens runde i Spania til helgen, bare to prikker fra sølvet. – Sondre «Gekko» Haga gjorden en stor feil i seksjon 4 i første runde og falt til 13.-plass. Han kjørte seg noe opp utover i runden og lå på 9.-plass etter første runde. I runde 2 gjorde han en stor feil i seksjon 3. Resten av runden kjørte han veldig bra og ende opp på en h

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga:

Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som nylig ble Europamester i trial, tok en 6. plass i søndagens runde i Spania til helgen, bare to prikker fra sølvet.

– Sondre «Gekko» Haga gjorden en stor feil i seksjon 4 i første runde og falt til 13.-plass. Han kjørte seg noe opp utover i runden og lå på 9.-plass etter første runde. I runde 2 gjorde han en stor feil i seksjon 3. Resten av runden kjørte han veldig bra og ende opp på en hederlig 6.-plass. Det er som vanlig veldig tett i toppen og kun to prikker opp til 2. plassen, sier manager og far Martin Haga.

– Jeg er skuffet over å gjøre to feil for mye i dag. Konkurransen på dette nivået er ekstrem og selv små feil straffer seg veldig, sier Sondre «Gekko» Haga.

Det er ny VM runde allerede neste lørdag og på søndagen er det lag konkurranse.

– Nå skal vi bli over her i noen dager å trene før vi kjører videre vestover for neste VM-runde. Ny sjanse på pallen neste lørdag , sier Sondre «Gekko» Haga.

Annonse
Annonse