ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga på 6.-plass i søndagens VM-runde i Frankrike

Pressemelding, Team Gekkotrial: Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som nylig ble Europamester i trial, kom på 6.-plass i søndagens VM runde i Charade i Frankrike, bare 5 prikker fra pallen og 7 prikker bak vinneren. – Sondre «Gekko» Haga hadde en god start, men gjorde en femmer-feil i seksjon 7 på første runde. Da falt han ned på 11.-plass. Han kjempet seg til en 9.-plass etter første runde.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Team Gekkotrial:

Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som nylig ble Europamester i trial, kom på 6.-plass i søndagens VM runde i Charade i Frankrike, bare 5 prikker fra pallen og 7 prikker bak vinneren.

– Sondre «Gekko» Haga hadde en god start, men gjorde en femmer-feil i seksjon 7 på første runde. Da falt han ned på 11.-plass. Han kjempet seg til en 9.-plass etter første runde. I runde to kjørte han nær feilfritt og fikk bare en prikk på hele runden. Han endte til slutt på en 6.-plass med like mange prikker som 5.-plassen. Når seksjonene er så lette som de var i dag får en slik femmer-feil alltid stor betydning, sier manager og far Martin Haga.

– Jeg var litt skuffet etter forrige helg og hadde bestemt meg for at nå skulle jeg få ut mitt aller beste her i Frankrike i dag. Det var veldig lette løyper i dag. De var litt utypiske for de som vi pleier å ha i VM, men de passet meg godt og jeg følte jeg kunne slippe meg skikkelig løs i dag. Dessverre så rev jeg ei pil i seksjon 7 på første runden. Jeg visste med en gang at det ødela toppresultatet i dag siden seksjonene var så lette. Jeg gjorde allikevel en brukbar opphenting og kan vel ikke være misfornøyd med kjøringen siden jeg bare gjør en feil, men det hadde jeg ikke råd til i dag, sier Sondre «Gekko» Haga.

Neste helg er det Norgescup i Kristiansand.

– På onsdag flyr jeg hjem for å kjøre løp i Norge. Jeg har ikke kjørt Norgescup siden 2019 pga. Covid. Det blir hyggelig å se hele det norske trialmiljøet igjen. Det gleder jeg meg til, sier Sondre «Gekko» Haga.

Foto: Rune Helliesen.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse