Annonse
Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga på 4.-plass i søndagens VM-runde i Andorra

Pressemelding, Team Gekkotrial: Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, kom på 4.-plass i søndagens-VM runde i Andorra, bare én prikk fra pallen og 5 prikker bak vinneren. – Sondre «Gekko» Haga hadde en god start og lå i tet puljen allerede fra start. Han lå på delt tredjeplass etter første runde. I andre runde fortsatte tette konkurransen og alt kunne skje i løpet av denne runden.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, Team Gekkotrial:

Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, kom på 4.-plass i søndagens-VM runde i Andorra, bare én prikk fra pallen og 5 prikker bak vinneren.

– Sondre «Gekko» Haga hadde en god start og lå i tet puljen allerede fra start. Han lå på delt tredjeplass etter første runde. I andre runde fortsatte tette konkurransen og alt kunne skje i løpet av denne runden. Sondre endte på en 4.plass i dag med minimal margin opp til pallen, sier manager og far Martin Haga.

– Jeg var litt utladet etter lørdagens løp der jeg fikk en kraftig smell i håndleddet. Etter å ha fått sjekket at det ikke var brukket klarte å restituere både fysisk og mentalt og hadde en bra dag på sykkelen og er fornøyd med dagen selv om jeg har en femmer for mye. Det var varmt så det var en krevende dag på sykkelen i 5,5 timer. Det var godt å ha min faste spanske minder Marc Riba med igjen i dag. Vi er veldig samkjørte og det gode samarbeidet gir ekstra trygghet, sier Sondre «Gekko» Haga.

– Det er ny VM-runde i Frankrike neste helg. Nå skal jeg hvile en dag, trene i 2 dager og reise til Frankrike på torsdag. Hvis jeg klarer å forbedre meg bare et lite hakk så er det min tur å stå på toppen neste gang, sier Sondre «Gekko» Haga.

Foto: Pep Segales.

Annonse
Annonse