Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga nær kollaps i sesongstarten utendørs

Pressemelding, Team Gekkotrial. Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, fjorårets Europamester i trial, glimtet til med 3. plass i sesongens første utendørs VM løp lørdag, i Spanske Tarragona like sør for Barcelona. Sondre kom på 3. plass i sesongens første utendørs VM løp. – Pallplass er godkjent. Det er ekstremt deilig å innfri forventningene i sesongstarten. Utendørs VM sesongen er for meg den aller viktigste dette året.

Publisert:

Pressemelding, Team Gekkotrial.

Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, fjorårets Europamester i trial, glimtet til med 3. plass i sesongens første utendørs VM løp lørdag, i Spanske Tarragona like sør for Barcelona.

Sondre kom på 3. plass i sesongens første utendørs VM løp.

– Pallplass er godkjent. Det er ekstremt deilig å innfri forventningene i sesongstarten. Utendørs VM sesongen er for meg den aller viktigste dette året. Og i år har forventningene til å levere gode resultater blitt betydelig høyere og da er det ekstra deilig å levere allerede i første løp , sier Sondre «Gekko» Haga.

– Det har vært en tøff dag i mer enn 30 graders varme. Det tapper kroppen for væske og krefter og blir en betydelig tilleggsutfordring når jeg trenger å være 100 prosent konsentrert. Jeg slet litt i slutten av 1. runden og på 2. runden og vær jeg nær en kollaps der jeg fikk langt flere prikker en periode. Heldigvis klarte jeg å hente meg inn igjen sier Sondre «Gekko» Haga.

– Dette er Sondres 3. pallplass i denne klassen. Det er en deilig bekreftelse at det harde og målrettede treningsarbeidet har virket som det skal. Han har vært igjennom en skadefri vinter og det har gitt muligheten til å gjøre ekstremt mye og godt treningsarbeid. Sondre er blitt fantastisk stabil og er imponerende god til å holde fokuset når det gjelder. Han ender opp med kun 16 prikker i dag og med 38 internasjonale konkurrenter så har er dette en ekstremt tett og krevende klasse å levere resultater i. En kan ikke gjøre noen feil om en skal vinne. Dette er en helt fantastisk dag og en velfortjent pallplass til Sondre i dag sier manager og far Martin Haga.

– Nå blir det å klargjøre sykkelen til nytt VM løp i morgen. Med en så god start på sesongen gir det meg selvtillit og trygghet til at jeg kan fortsette å gjøre det jeg pleier. Det er en god følelse. Jeg satser på å være fit for fight etter en god natt søvn og klar for å fortsette den gode kjøringen i morgen, sier Sondre «Gekko» Haga.

Resultater: (NB: Sondre og de andre norske herrene kjører Trial2-klassen)

www.trialgp.com/2022-results

Annonse
Annonse