Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga kriget inn nok en pallplass i gårsdagens VM-løp

Pressemelding, Team Gekkotrial. Den 23 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, lørdagens bronsevinner, kriget inn nok en 3.-plass i sesongens andre VM-løp lørdag, i Spanske Tarragona like sør for Barcelona. Sondre kom på 3.-plass i begge av sesongens to første løp. – Pallplass er godkjent og to pallplasser på en helg er dobbelt godkjent. Det var ekstremt varmt i dag med 35 grader. Dette merket jeg godt særlig på 2. runden. Det var også ekstremt små marginer.

Publisert:

Pressemelding, Team Gekkotrial.

Den 23 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, lørdagens bronsevinner, kriget inn nok en 3.-plass i sesongens andre VM-løp lørdag, i Spanske Tarragona like sør for Barcelona.

Sondre kom på 3.-plass i begge av sesongens to første løp.

– Pallplass er godkjent og to pallplasser på en helg er dobbelt godkjent. Det var ekstremt varmt i dag med 35 grader. Dette merket jeg godt særlig på 2. runden. Det var også ekstremt små marginer. I siste seksjonen var jeg nødt til å nulle for å beholde pallplassen. Det var deilig å komme i mål på siste seksjonen og vite at jeg hadde reddet pallplassen, sier Sondre «Gekko» Haga.

– Sondre leverer stabilt i begge løpene denne helgen. Det betyr at han har fått en super start på årets utendørs sesong og ligger som nr. to sammenlagt. Det må sies å være godkjent og vel så det. I disse løpene kan en ikke gjøre noen feil om en skal vinne. Sondre er der han skal være og neste løp kan det være hans tur til å vinne, sier manager og far Martin Haga.

– Jeg har slitt med seksjon 10 hele helgen og fått 20 av helgens 40 prikker i den ene seksjonen. Det er jeg ikke fornøyd med. Der har jeg noe å jobbe med på trening i neste uke, sier Sondre «Gekko» Haga.

– Nå blir det hjem til treningsbasen som ligger bare 1,5 time herfra. Pause på mandag, to dager med trening og så klargjøring til ny løpshelg. Dobbelt VM-runde i Andorra neste helg. Da satser jeg på å fortsette å gjøre mer av det samme, sier Sondre «Gekko» Haga.

Annonse
Annonse