Annonse
Annonse
MC-avisa

Sondre «Gekko» Haga klar for 3. løp i X-Trial VM-serien

Pressemelding, Team Gekkotrial. Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, fjorårets Europamester i trial, er klar for 3. løp i X-Trial VM serien på lørdag kveld kl. 20.30 . Løpet kjøres i spanske Madrid. Sondre «Gekko» Haga er kvalifisert som en av de 8 i verdenstoppen som får kjøre X-Trial VM serien, som første norske fører noensinne. Dette er løp 3 i serien som består av 6 løp. 4 av løpene kjøres nå i vår og de to siste til høsten.

Publisert:

Pressemelding, Team Gekkotrial.

Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, fjorårets Europamester i trial, er klar for 3. løp i X-Trial VM-serien på lørdag kveld kl. 20.30 . Løpet kjøres i spanske Madrid.

Sondre «Gekko» Haga er kvalifisert som en av de 8 i verdenstoppen som får kjøre X-Trial VM serien, som første norske fører noensinne. Dette er løp 3 i serien som består av 6 løp. 4 av løpene kjøres nå i vår og de to siste til høsten.

Sondre skrev Norsk trialhistorie forrige fredag med sin 5. plass i et VM løp i høyeste klasse. Ingen Norske menn har vært i nærheten av topp 5 i verden. Dette var et skikkelig gjennombrudd for Sondre, sier Manager og Far Martin Haga.

– Jeg er veldig fornøyd med å gå videre til 2. runde forrige helg. Og ikke bare det, men jeg tar 5. plassen og viser at jeg har noe i denne konkurransen å gjøre, sier Sondre «Gekko» Haga.

– Jeg ser frem til løpet på lørdag. Jeg er på 6.plass sammenlagt og i tillegg er det med en ny «wildcard» fører og dermed så har jeg 3 førere som starter før meg, som jeg kan se og lære fra. Det er en stor fordel. Jeg gjorde mange feil også på forrige løp og de skal jeg jobbe med denne uka. Så lenge jeg fortsetter å utvikle meg så kommer resultatene etter hvert. sier Sondre «Gekko» Haga.

Foto: Team Gekkotrial (portrett) og X-Trial.com/Pep Segales (kjørebilde).

Annonse
Annonse