ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Sondre “Gekko” Haga deltok i lag VM i X-Trial

Ingen har representert Norge i lag VM i X-Trial siden 2012. Sondre Haga og Haakon Pedersen kjørt inn til femteplass sist helg. Pressemelding Tekst: Bror Møgster Foto: xtriallive Gekko-Haga klarte å komme seg gjennom tre av seks seksjoner og Haakon Pedersen to av seks. – Det gikk som forventet. Bare å bli invitert er skikkelig kult. Vi kjørte ganske bra første runde, men litt dårligere i andre. Føler at vi kom langt i seksjonene, og kjørte bedre enn scoren viser. Vi konkurrerer mot de best

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ingen har representert Norge i lag VM i X-Trial siden 2012. Sondre Haga og Haakon Pedersen kjørt inn til femteplass sist helg.

Pressemelding

Tekst: Bror Møgster


Foto: xtriallive

Gekko-Haga klarte å komme seg gjennom tre av seks seksjoner og Haakon Pedersen to av seks.

– Det gikk som forventet. Bare å bli invitert er skikkelig kult. Vi kjørte ganske bra første runde, men litt dårligere i andre. Føler at vi kom langt i seksjonene, og kjørte bedre enn scoren viser. Vi konkurrerer mot de beste i verden. Noen steder var vi like gode, andre så må vi trene mer, sier Gekko-Haga.

Sondre Haga brakk kragebeinet for en måned siden og måtte ha en alternativ treningsregime.

– Det å bare være klar til denne konkurransen er helt sykt. Jeg er meget fornøyd med utviklingen i kragebeinet. Trener fortsatt alt for å kommet meg i toppform igjen. Det blir mye beveglighetsøvelser og fysioterpaut, men nå blir hovedfokuset å kjøre Trial, sier Gekko-Haga.

I helga konkurrere Gekko-Haga i en tre dagers lang Trial konkurranse i Spania.

– Nivået er såpass enkelt at alle prikker teller. Jeg kom på niende plass i fjor og målet er å gjøre det enda bedre denne gangen. Det er ikke noe stor konkurranse, og jeg ser på det som oppkjøring mot VM om fem uker. Det kommer til å bli noen tøffe treningsøkter fremover, sier Sondre.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse