ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Snerten ombygging

På slutten av 60-tallet og gjennom en god del av 70-tallet dominerte Yamahas 250- og 350-racere sine klasser. I tillegg til at de gikk fort, var de også ganske snertne å se på. Dette har inspirert et firma som heter GG Retrofitz til å ta frem et karosserisett som totalt forvandler Yamaha YZF-R3 fra en supermoderne R-maskin modellert etter dagens MotoGP-design til å bli en troverdig gjengivelse av de lekre og kjappe totakterne fra klassisk periode. Settet inneholder det aller meste som trenges og

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På slutten av 60-tallet og gjennom en god del av 70-tallet dominerte Yamahas 250- og 350-racere sine klasser. I tillegg til at de gikk fort, var de også ganske snertne å se på. Dette har inspirert et firma som heter GG Retrofitz til å ta frem et karosserisett som totalt forvandler Yamaha YZF-R3 fra en supermoderne R-maskin modellert etter dagens MotoGP-design til å bli en troverdig gjengivelse av de lekre og kjappe totakterne fra klassisk periode.

Settet inneholder det aller meste som trenges og er direkte erstatning – ingen modifikasjoner kreves. Det eneste eventuelle kjøpere må skaffe utenom, er en rund 7" hovedlykt. Om dette er drømmen til dem som faller for R3s supermoderne utsende, er en annen sak. Uansett vil det sørge for at sykkelen blir lagt merke til.

Vi legger ved et bilde av den gamle raceren for å vise hvor inspirasjonen kom fra.

Bildegalleri:

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse