ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Snart slutt for Triumph Street Triple

Som vanlig når en modell nærmer seg produksjonsslutt har Triumph laget tre "limited edition" av sin Street Triple. Den lille, snertne og velkjørende 675-motoren blir erstattet av en 800 cc med Euro 4 godkjenning, og Triumph prøver selvfølgelig å å gjøre mest mulig ut av resterende delelager. Modellene kalles Street Triple Grey, Street Triple Gold og Street Triple R Dark. Felles for dem alle er at lakkeringen kommer fra customsjappa 8Ball. Street Triple har vært med i 10 år og har vært en suk

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Som vanlig når en modell nærmer seg produksjonsslutt har Triumph laget tre "limited edition" av sin Street Triple. Den lille, snertne og velkjørende 675-motoren blir erstattet av en 800 cc med Euro 4 godkjenning, og Triumph prøver selvfølgelig å å gjøre mest mulig ut av resterende delelager.

Modellene kalles Street Triple Grey, Street Triple Gold og Street Triple R Dark. Felles for dem alle er at lakkeringen kommer fra customsjappa 8Ball.

Street Triple har vært med i 10 år og har vært en suksess for Triumph, men 10 år er 10 år og litt lakk gjør lite fra eller til.

Nå gleder vi oss til 800 versjonen!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse