ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
MC-avisa

SMCN avd. Førerutvikling går ut av Senior MC Norge og bytter navn til MC-Akademiet Norge

Pressemelding, MC-Akademiet Norge: – Det ligger ingen dramatikk i denne utmeldelsen, sier Tore Andersen, tidligere styreleder i SMCN avd. Førerutvikling. – Vi har hatt en ryddig og god prosess med Senior MC Norge gjennom høsten og vinteren, og kommet frem til en avtale som begge parter er fornøyde med.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Pressemelding, MC-Akademiet Norge:

– Det ligger ingen dramatikk i denne utmeldelsen, sier Tore Andersen, tidligere styreleder i SMCN avd. Førerutvikling. – Vi har hatt en ryddig og god prosess med Senior MC Norge gjennom høsten og vinteren, og kommet frem til en avtale som begge parter er fornøyde med. Det har de siste årene blitt synlig at driften av avdeling Førerutvikling skiller seg fra de øvrige avdelingene i Senior MC Norge, og det ble derfor naturlig for oss å etablere oss som en selvstendig klubb sier Andersen, som nå overlater stafettpinnen til nyvalgt styreleder Kim Tokerud.

– MC-Akademiet Norge skal fremdeles være en medlemsstyrt organisasjon som har som overordnet målsetting å bidra til å redusere antall motorsykkelulykker på norske veier. Det at vi nå står på egne ben gjør at vi i enda større grad kan prioritere vår tid og våre ressurser på å videreutvikle det som er kjernen i vår virksomhet, nemlig førerutvikling, sier Tokerud. – Medlemmene våre kommer i høyeste grad til å kjenne oss igjen selv om vi bytter navn og profil, men målet er at de også etter hvert skal merke en del forbedringer, fortsetter Tokerud. – I valget av navnet MC-Akademiet Norge ligger en ambisjon om å videreutvikle oss som tilbyder av førerutviklingskurs, og utvide kursporteføljen vår i årene fremover, kanskje også utenom den ordinære motorsykkelsesongen.

I forbindelse med etableringen av en selvstendig organisasjon, er det gjort en intern omorganisering i klubben, og styreleder Tokerud får bl.a. med seg 3 nye funksjoner inn i styret – Medlemsservice, Intern kontroll og Samfunnskontakt. – Vi er overbevist om at dette vil bidra til en bedring av den totale opplevelsen medlemmene våre har fra de bestiller kurs i nettbutikken, og i tiden før, under og etter deltakelse på våre arrangementer. I tillegg er det svært gledelig at vi har fått inn flere kvinner i styret, og nå er oppe i en kvinneandel på 30%. Dette håper vi kan bidra til at flere kvinner får øynene opp for førerutvikling og melder seg på kurs, avslutter Tokerud.

Klubbens nye navn, logo og profil tas offisielt i bruk fra og med mandag 14. februar i forbindelse med starten på Motorsykkelens Uke 2022.

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse