ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Skandinavisk lansering av XSR900

Lørdag 2. april var det lansering av nyheten XSR900 hos Yamaha-forhandlerne. XSR er basert på motor og chassis fra MT-09 serien. Linjeføringen er definitivt retro, og med den gule og sorte lakkutførelsen er XSR900 et nydelig skue. Eksosanlegget er plassert midt på sykkelen og setet kan høydejusteres. MC-avisa var innom Bikerstreet i Stavanger under lanseringen og Halvor Pedersen kunne fortelle at det i løpet av dagen hadde vært mange MC-interesserte som hadde vært innom for å se denne moderne

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lørdag 2. april var det lansering av nyheten XSR900 hos Yamaha-forhandlerne. XSR er basert på motor og chassis fra MT-09 serien.

Linjeføringen er definitivt retro, og med den gule og sorte lakkutførelsen er XSR900 et nydelig skue. Eksosanlegget er plassert midt på sykkelen og setet kan høydejusteres.

MC-avisa var innom Bikerstreet i Stavanger under lanseringen og Halvor Pedersen kunne fortelle at det i løpet av dagen hadde vært mange MC-interesserte som hadde vært innom for å se denne moderne retro-modellen som er ustyrt med både ABS og Traction Control.

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse