ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Skade i teamet til Gekko like før helgens VM-runde

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga. Den 22 år gamle Trial føreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, har hatt en kritisk skade i teamet sitt denne uka. Sondres faste spanske minder gjennom flere år, Marc Riba, fikk mandag konstatert brudd i et ben i foten. Det har derfor vært noen svært usikre dager på jakt etter en med tilstrekkelig kompetanse som kan steppe inn som reserve.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Pressemelding, Sondre «Gekko» Haga.

Den 22 år gamle Trial føreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som kjører for Fabrikk Racing Teamet til det italienske Motorsykkelmerket Beta, har hatt en kritisk skade i teamet sitt denne uka.

Sondres faste spanske minder gjennom flere år, Marc Riba, fikk mandag konstatert brudd i et ben i foten. Det har derfor vært noen svært usikre dager på jakt etter en med tilstrekkelig kompetanse som kan steppe inn som reserve. Dette har ikke vært helt enkelt i disse koronatider. Heldigvis fikk Sondre tips om en godt kvalifisert engelsk minder som var med på dette nivået i fjor og derfor har den nødvendige kompetansen. Engelsmannen Aldis Blacker fløy til Barcelona i dag der han og Sondre får en dag trening sammen, før motorsykkelen må gjøres løpsklar og de kan sette kursen mot Charade i Frankrike der de skal kjøre VM-runde på søndag.

«Det har vært noen veldig stressende og usikre dager før dette nå kom på plass. Jeg håper Aldis og jeg finner tonen raskt, slik at jeg blir komfortabel og trygg på at han gjør sin del av jobben slik at jeg kan fokusere på min. Det lager mye ekstra usikkerhet foran et løp der fokus og konsentrasjon er ekstremt viktig. Målet å gå helt til topps på søndag og forbedre den 3.-plassen jeg ligger på sammenlagt i VM», sier Sondre.

Info:

En minder er med Sondre på løpet og har med seg ryggsekken med verktøy, deler, mat og drikke. Han er også med å sikrer at Sondre ikke mister plasser i køen før han skal kjøre inn i hver seksjon. Minderen passer også på at trykket i dekkene er riktig og tilpasset underlaget i hver enkelt seksjon. Når føreren kjører så står også minderen inne i seksjonen på de vanskeligste momentene og tar sykkelen om Sondre ikke kommer opp, slik at den ikke treffer Sondre og skader han.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse