Annonse
Annonse
MC-avisa

Sjelden utgave av Honda RC213V-S solgt til sjeldent høy pris på auksjon

Salget av gateversjonen av MotoGP-sykkelen RC213V-S har faktisk satt nye verdensrekord på et salg av en japansk motorsykkel, med en salgspris på ikke mindre enn 182.500 britiske pund. Hondaen har aldri vært kjørt og står fortsatt i originalemballasjen, og den ble solgt på den kjente markedsplassen «Collecting Cars» som i løpet av kort tid har blitt Englands største auksjonshus. Sykkelen på 999 cc ble bygget i 2016 og er laget av superlette materialer.

Publisert:

Salget av gateversjonen av MotoGP-sykkelen RC213V-S har faktisk satt nye verdensrekord på et salg av en japansk motorsykkel, med en salgspris på ikke mindre enn 182.500 britiske pund. Hondaen har aldri vært kjørt og står fortsatt i originalemballasjen, og den ble solgt på den kjente markedsplassen «Collecting Cars» som i løpet av kort tid har blitt Englands største auksjonshus.

Sykkelen på 999 cc ble bygget i 2016 og er laget av superlette materialer. Den firesylindrede motoren yter 215 hk, veier 170 kg og har en komponentpakke som så absolutt er å betrakte som oppgradert. Her snakker vi topp førerstøtte, Øhlins TTX materiell, Brembo og magnesuim Marchesini Racing hjul.

Den håndlagede sjeldenheten er rett og slett vakker, og det er kanskje litt trist å tenke på at den kanskje aldri blir kjørt!

Annonse
Annonse