ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Sjekk ut Caberg åpningshjelm med skall i fiberkompositt!

Caberg benyttet EICMA til å presentere sin nye Levante åpningshjelm – en hjelm som har skall i kompositt av glassfiber, kevlar og karbon. Hjelmskallet lages i to størrelser for å sikre at innerhjelm holder god tykkelse også på de store størrelsene. Integrert solvisir er på plass, og nakke kragen har dobbel anti-turbulens funksjon. Interiøret kan selvfølgelig tas ut for vask. Hjelmen er klargjort for intercom, og skallet er utviklet ved hjelp av vindtunnel for å sikre best mulige aerodynamiske eg

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Caberg benyttet EICMA til å presentere sin nye Levante åpningshjelm – en hjelm som har skall i kompositt av glassfiber, kevlar og karbon.

Hjelmskallet lages i to størrelser for å sikre at innerhjelm holder god tykkelse også på de store størrelsene. Integrert solvisir er på plass, og nakke kragen har dobbel anti-turbulens funksjon. Interiøret kan selvfølgelig tas ut for vask. Hjelmen er klargjort for intercom, og skallet er utviklet ved hjelp av vindtunnel for å sikre best mulige aerodynamiske egenskaper. Ripefritt visir med Pinlock er standard og synsfeltet er bredt.

Oppsøk din nærmeste Caberg-forhandler for å få mer informasjon om denne spennende hjelmen!

[Bildegalleri mangler etter import...]

#Nyhet

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse