ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Sjekk synet hos Lazy Boyz 16. februar

16. februar 2017 kl. 17:00 til 21:00 inviterer Harley-Davidson Oslo til et event med fokus på synet. En representant fra Wiley X, produsent av HD kjørebriller, og en optiker fra Brilleland Tveita vil være til stede. Målet med arrangementet er ifølge Lazy Boyz (Harley-Davidson Oslo) å vise sine kunder at der er fullt mulig å få tøffe solbriller som har styrke og som er godkjent som kjørebrille. Og dette til en overraskende hyggelig pris. Lazy Boyz skriver på sine nettsider: "Optikeren vil bistå m

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

ANNONSE
Annonse

16. februar 2017 kl. 17:00 til 21:00 inviterer Harley-Davidson Oslo til et event med fokus på synet. En representant fra Wiley X, produsent av HD kjørebriller, og en optiker fra Brilleland Tveita vil være til stede.

Målet med arrangementet er ifølge Lazy Boyz (Harley-Davidson Oslo) å vise sine kunder at der er fullt mulig å få tøffe solbriller som har styrke og som er godkjent som kjørebrille. Og dette til en overraskende hyggelig pris.

Lazy Boyz skriver på sine nettsider: "Optikeren vil bistå med en enkel synstest, og fortelle litt om kostnadene rundt dette, og dere vil nok bli overrasket over hva dette kommer til å koste i forhold til en tradisjonell brille."

Trykk her for å lese mer om arrangementet på Lazy Boyz sine nettsider.

#Nyhet

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse