ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
MC-avisa

Sjekk årets MC-priser!

Da har vi oppdatert vår prisliste som du finner på www.mcavisa.no/prisliste. Vi har etter beste evne satt inn de nye prisene vi har fått tilsendt fra MC-importører i vårt langstrakte land.

MC-avisa
MC-avisa

Publisert:

Da har vi oppdatert vår prisliste som du finner på www.mcavisa.no/prisliste.

Vi har etter beste evne satt inn de nye prisene vi har fått tilsendt fra MC-importører i vårt langstrakte land. Regjeringen (Høyre, Krf og Venstre) og Frp ble enige om lavere MC-avgifter fra 1. januar og stemte dette gjennom Stortinget i desember.

Når det gjelder prisingen på motorsykler, så er det ikke bare avgiftene som styrer om prisen går opp eller ned. Pris fra fabrikk og valuta er også viktig. Importørene kjøper syklene i utenlandsk valuta. Så om den norske kronen blir svakere i forhold til f.eks. Euro, så vil prisene gå opp. De fleste importører justerer valutapåslaget én til tre ganger i året.

Sjekk prisen på din drømmesykkel og ta kontakt med din lokale MC-forhandler for mer info og prøvekjøring når vinteret har sluppet taket! Noen modeller vil fort bli utsolgt, så her er det førstemann til mølla!

Tekst: Ole Martin P. Eidevik.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse