Yamaha Vinterbro – digital åpning under nedstengningen av Oslo-regionen


En rekke MC-forhandlere i Oslo-regionen er for tiden rammet av nye korona-nedstengninger. En av dem er Yamaha Vinterbro på Kalbakken, som slettes ikke ligger på latsiden av den grunn!


Tekst: Anders Eidevik.

Foto og video: Yamaha Vinterbro.


Selger Christian Ellefsen ved Yamaha Vinterbro på Kalbakken i Oslo har sendt oss en videosnutt der han forteller hvordan kundene likevel kan få se motorsykkelutvalget og få gjort en handel av MC eller utstyr, nedstengninger til tross:Christian har faktisk hatt flere MC-visninger via «facetime» i dag, og han har allerede fått landet et salg på denne måten. Han forteller at det også er mulig å få sett på motorsykler på parkeringsplassen utenfor butikken. I tillegg til at verkstedet fortsatt er åpent, er det mulig å få MC-deler og annet utstyr levert på et opprettet hentepunkt utenfor butikken – eller få det hjemsendt.


– Du må være kreativ og alltid kunne tilpasse deg situasjonen du står ovenfor, du må følge med i tiden og være villig til å justere deg etter omgivelsene, er rådet Christian gir til oss alle i disse spesielle tidene.


Det å være MC-selger ligger naturlig for Christian Ellefsen. Han startet MC-karrieren sin allerede som fireåring på en Yamaha PW50, og motocross var en stor del av oppveksten. Som gode selgere flest er han energisk og positiv, og som han selv sier det: – Det er gøy å realisere MC-drømmer!


MC-avisa ønsker Yamaha Vinterbro og andre nedstengnings-rammede forhandlere lykke til. Måtte pandemien snart være over!

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg