WIMA med nytt førerutviklingskurs på Rudskogen 22.–23. maiWIMA Norway gjentar suksessen fra i fjor og fyller Rudskogen med jenter! Denne gangen går førerutviklingskurset av stabelen 22. og 23. mai 2021. I skrivende stund har 250 personer allerede meldt sin interesse på Facebook, så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid!


Tekst: Anders Eidevik.

Foto: Peter Ozsvat Carlsson.


Den norske avdelingen av Women's International Motorcycle Association (WIMA) er nå inne i sitt tredje leveår, og for tredje gang drar de i gang førerutviklingskurs for MC-glade kvinner på Rudskogen. I år som i fjor er dyktige instruktører fra Terje Solbakken Kjøreskole med på laget, og det tilrettelegges for felleskjøringer til Rudskogen fra flere steder i landet.


Klikk her for å gå til Facebook-eventet.


WIMA internasjonalt og i Norge jobber for å knytte sammen kvinner med felles interesse for motorsykkel. WIMA Norway har som formål å fremme aktiviteter, kvalifikasjoner, velvilje og vennskap mellom kvinnelige motorsykkel-entusiaster i Norge.


I fjor uttalte WIMA Norway-president Eli Johanne Stene følgende om kjøredagene på Rudskogen:

– Målet med dagene er å gjøre damene tryggere i å beherske egen motorsykkel. Bli bedre førere. Lære å stole på seg selv i vanskelige manøvrer. Og ikke minst å ha det gøy sammen.


Klikk her for å gå til WIMA Norway sin Facebookside.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg