Trygg MC annonserer årets kjøretrening på Rudskogen


Trygg MC er tidlig ute og har allerede booket Rudskogen for sin årlige kjøretrening. Søndag 30. mai braker det løs. Anført av Rolf Kåre Valderhaug står en rekke svært erfarne instruktører klar til å hjelpe oss gatemotorsyklister med å finpusse kjøreteknikken.


Tekst og foto: Jarl Hole.


Kjøretreningen er åpen for alle med gyldig førerkort og registrert gatemotorsykkel i god stand med godkjent eksosanlegg. Trygg MC har arrangert kjøretrening på Rudskogen i mange år, men aldri på en søndag. Dem som intet våger, intet vinner. Søndag har de fleste fri og kan sove lenge og være uthvilte til kjøretreningen som starter klokken 13:00 og avsluttes klokken 20:00. Vi er sikker på at det blir den mest lærerike og nyttige søndagsturen du tar denne sesongen.


Hvis det er ønskelig blir det satt opp en egen jentegruppe.


Vil du delta kan du sende en e-post til Arnt Sivertsen på arntsi@online.no for å registrere deg. Prisen er kr 1.500,- og deltakerantallet er begrenset til 50 personer.


På vegne av Trygg MC ønsker Jan Petter Lyng velkommen til kjøretrening på Rudskogen søndag 30. mai.


Primus motor i Trygg MC, Arnt Sivertsen (t.v.) og sjefsinstruktør Rolf Kåre Valderhaug holder opp en oversiktstegning av baneanlegget på Rudskogen. Her er det litt av vært å bryne seg på for å finpusse ferdighetene.


Den første gruppa har fått grønt lys og er klar til å følge instruktøren ut på banen.


På en bane er det rom for litt prøving og feiling uten at det får alvorlige konsekvenser. Store avkjøringssoner og trafikk kun i en retning gjør at deltakerne kan konsentrere seg om å forbedre egen kjøreteknikk.


Deltakerne deles inn i grupper etter erfaring, ferdigheter og sykkeltype. Hver gruppe har sin egen instruktør. En økt på banen er ca. 20 minutter og så er det tid for en pause i depoet og en god prat med instruktøren.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg