Støtt din lokale forhandler – Yamaha Vinterbro i Oslo


Yamaha Vinterbro AS er en av Norges største Yamaha-forhandlere og ligger i MC-klyngen i Alnabru-området i Oslo. Butikken holdt tidligere til ved Vinterbro kjøpesenter, men flyttet til Oslo høsten 2017. Yamaha Vinterbro AS har en av Norges råeste Yamaha Store-utstillinger, og butikklokalet er lyst og innbydende. De har en stor utstyrsavdeling og er Norges største Dainese-forhandler. Se filmen av Yamaha Vinterbro sin butikk og utvalg her:

Kontaktinformasjon, Yamaha Vinterbro: Tlf: 23 06 00 00 E-post: butikk@yamahamc.com www.yamahamc.com www.facebook.com/yamahavinterbro

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen: Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg. Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i. MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong. Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg