Støtt din lokale forhandler – Team MC Bergen / Triumph Bergen


Etter at siste film var fra nord, så går vi nå til vest og viser filmen fra Team MC Bergen / Triumph Bergen. Team MC Bergen har både MC-butikk og sjåførskole, så her får du både lappen og ny MC på samme plass!

Triumph Bergen ligger i MC-gaten på Åsane i Bergen. De var den første Triumph-butikken i Norge med egen Triumph World Store da de åpnet butikken siste helgen i februar i 2017. Se filmen av Team MC Bergen / Triumph Bergen sin butikk og utvalg her:

Kontaktinformasjon, Team MC Bergen / Triumph Bergen: Telefon: 55 23 01 80 Daglig leder Liv-Heidi Osland når du mail livh.osland@gmail.com Nettside: www.triumphbergen.no Facebook: www.facebook.com/teammcbergen

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen: Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg. Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i. MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong. Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg