Støtt din lokale forhandler – MC Marine i Bergen


Nå strømmer det inn med filmer fra MC-forhandlere til vår nye "Støtt din lokale forhandler"-aksjon. MC Marine AS i Bergen har sendt oss sin nye promoteringsvideo. MC Marine AS er en av Bergens eldste forhandlere og flyttet i fjor opp til MC-klyngen på Åsane. De er forhandler av Honda, Indian og Polaris og ligger rett nedenfor Åsane Storsenter. MC Marine AS har også et av norges mest moderne MC-verksted. Se promoteringsvideoen til MC Marine her:

Kontaktinformasjon, MC Marine AS: Telefon: 55 36 23 00 Selger Jonny når du på mob. 902 86 033 Nettside: www.mcmarine.no Facebook: www.facebook.com/MotorCityBergen

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen: Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg. Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i. MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong. Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg