Støtt din lokale forhandler – Harley-Davidson Nord-Norge


Her kommer film fra Norges – og verdens – nordligste H-D forhandler. En må til Ålesund for å finne den som ligger nærmest. Filmen starter utenfor i snø og is, men en kommer seg heldigvis fort inn i varmen. Det er daglig leder Reidar Samuelsen som både filmer og kommenterer. Harley-Davidson Nord-Norge holder til i Ballangen i Nordland fylke. De har også et serviceverksted for H-D i Tromsø. Reidar Samuelsen og gjengen har snart 35 års erfaring med å selge og fikse på H-D, så kompetansen er i toppklasse! Se videoen av Harley-Davidson Nord-Norge sin butikk og utvalg her:

Kontaktinformasjon, H-D Nord-Norge: Telefon: 76 92 74 00 Reidar Samuelsen når du på mob. 906 99 299 Nettside: www.hd-nordnorge.no Facebook: www.facebook.com/harleydavidsonnordnorge

Om "Støtt din lokale forhandler"-kampanjen: Det er virkelig tøffe tider for våre MC- og utstyrsforhandlere om dagen. På grunn av Corona-viruset var det folketomt i flere av butikkene sist uke. Så når du ikke kan besøke din forhandler bringer vi forhandlerne hjem til deg. Husk at de fleste forhandlerne kan nås på telefon eller via sosiale medier. Ser du noe som fristerer, er det bare å ringe inn ordrer eller snakke om motorsykler du ser de har på gulvet og er interessert i. MC-avisa oppfordrer alle norske MC-forhandlere til å filme hva de har å friste med i butikken, slik at vi alle kan sitte hjemme å bli inspirert til kommende sesong. Er du forhandler? Les mer her.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg