Sondre «Gekko» Haga toppet sesongen med seier i NorgesCup


Foto: Rune Helliesen.

Pressemelding, Team Gekkotrial (17.10.2021):


Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, som tok NM-gull i lørdagens løp, topper sesongen med seier i det siste av fem løp i NorgesCup, som ble kjørt på søndagen på Osloungdommens motorsenter ved Hvervenbukta. Han kjørte hele løpet på 0 prikker. Sondre vinner dermed NorgesCupen sammenlagt etter å ha vunnet alle løpene i årets sesong.


– Jeg er stolt og fornøyd med å være ubeseiret på norsk jord i år. Det er alltid noe ekstra med NorgesCupen, der en må være best over mange løp, ikke bare på en enkelt dag, sier Sondre «Gekko» Haga.


– Sondre «Gekko» Haga har hatt en fantastisk sesong. Han har i dag vunnet NorgesCupen, han har vunnet begge de individuelle NM-gullene – både X-Trial og utendørs, han har blitt Europamester og han var med å vinne VM Lag i klassen International Trophy samt at han ble nr. 5 sammenlagt i VM Trial2. En fantastisk medaljefangst. Ingen norsk mann har vært i nærheten av dette før. Det er helt rått, sier manager og far Martin Haga.– Dette har vært min desidert beste sesong hittil og jeg er særlig fornøyd med å være Europamester, sier Sondre «Gekko» Haga.


Sesongen er nå slutt. Dagens løp var sesongens siste.


– Nå skal jeg ha en uke med ferie hjemme i Norge før jeg reiser til Spania igjen for å starte oppkjøringen mot neste sesong, sier Sondre «Gekko» Haga.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg