Sondre «Gekko» Haga klar for løp 2 i X-Trial VM-serienPressemelding, Sondre «Gekko» Haga:


Den 22 år gamle trialføreren Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, fjorårets Europamester i trial, er klar for løp 2 i X-Trial VM serien på fredag kveld kl. 20.30. Løpet kjøres i franske Chalon sur Saône.


Sondre «Gekko» Haga er kvalifisert som en av de 8 i verdenstoppen som får kjøre X-Trial VM-serien, som første norske fører noensinne. Dette er løp 2 i serien som består av 6 løp. 4 av løpene kjøres nå i vår og de to siste til høsten.


– Det er en stor anerkjennelse av Sondre og nivået hans. Her er vanskelighetsgraden helt ekstrem og Sondre kjemper med de aller beste i verden. Han kan ikke forvente pallplasser ennå i dette tøffe selskapet. Han må bruke tid til å etablere seg. Resultatene kommer etterhvert, sier manager og far Martin Haga.– Jeg var misfornøyd over ikke å gå videre til 2. runde i forrige løp i Franske Nice. Det viser bare at det ikke tillates feil på dette nivået. Da faller jeg på listene med en gang. Det var lenge siden vi har hatt publikum så det var en stor overgang til å plutselig ha 4–5 tusen på tribunen og TV-kameraene var på plass. Jeg satser på å starte med noe lavere skuldre på fredag, sier Sondre «Gekko» Haga.


– Jeg gleder meg til løpet på fredag. Fokuset mitt skal være å kjøre feilfritt, så håper jeg det vil vise mer av potensialet mitt. Jeg vet jeg har nivået inne til å komme videre til runde 2 denne gangen, sier Sondre «Gekko» Haga.


Foto: Kjørebilde: X-Trial.com/Pep Segales, Portrett: Team Gekkotrial.

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg