Nyhetsbrev fra Harley-Davidson Oslo / Lazy Boyz

Harley-Davidson Oslo (Lazy Boyz Speed ​​& Custom Works AS) har sendt ut følgende nyhetsbrev, og her er det interessant informasjon om Harley-Davidson sin «The Experience Tour», som altså skal innom flere steder enn enkelte forhandlere:


«Endelig kom sommeren, og endelig kunne vi åpne dørene i butikken igjen. Nå har vi fått besøk av en semitrailer fra Harley-Davidson, proppfull av 2021 modeller du kan få prøvekjøre. Vi har åpent til 20:00 i morgen, før vi flytter oss til Tyrigrava på onsdag. Så fortsetter vi ferden med vår trofaste lastebil og besøker enkelte steder i vårt salgsdistrikt. Se steder, tider og klokkeslett i tabellen under. Velkommen skal du være.Demotour:

Vi får stadig vekk gode tilbakemeldinger fra våre kunder, som setter pris på at vi besøker deler av vårt salgsdistrikt. At vi tar med oss nyhetene som de kan få prøvekjøre i kjente omgivelser. I år starter vi aktiviteten på Alnabru og avslutter i vårt nye salgsdistrikt på Høk kro i Skjeberg.


Møt opp for en hyggelig prøvetur, og se den største nyheten for i år, Adventure Touringmodellen Pan America. Vi har hatt en pressesykkel til disposisjon i 4 uker, og den har vært på Finnskogen, i Vrådal og rundt omkring på alle typer underlag. Pressen elsker den. Den MÅ du også bare prøve.Ny nettbutikk:

Vi kan med stor glede endelig lansere vår nye nettbutikk!

Dere finner den her: https://webshop.lazyboyz.no


Siden er under utvikling og nye varer blir lagt til fortløpende. Hvis det er noe dere ikke finner så er det bare å ta kontakt med oss.


Se en kort video av Pan America Special "in action" her og ta kontakt om du vil prøve våre demosykler. Vi har demosykkel både med og uten ARH (hev og senk fjæring).»

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Rovik-MC---Web-banner-198x198pix-jul21.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-jun21-CBP.jpg